Hulladékkezelési tippek irodáknak, cégeknek az újévre

Az újév a cégek számára is izgalmas újdonságokat tartogat, hiszen tiszta lappal kezdenek neki a feladatok teljesítéséhez.
A téli hónapok zömmel az éves tervek kialakításával, a munkamódszerek fejlesztésével, illetve rendszerezéssel telnek.
Azonban van egy terület, amely a cégtulajdonosok számára is olykor fejtörést okoz… Az előző évből felgyűlt tárgyak szortírozása, kezelése.

Mi történhet, ha nem kezeljük időben a felesleges holmikat?

  • Az irodai tárolók megtelte miatt a nem mindennap használatos tárgyak is az irodai szekrényekben kapnak helyet, amely ezért egy idő után káoszossá válik.
  • A gyártó helyiségek valódi, szükséges teréből vesznek el a különböző dobozok és tekercsek, amiket a dolgozók csak kerülgetnek.

Számoljuk fel a régi dobozokat, hulladék anyagokat, s a már nem használatos tárgyakat!

Főként a gyártással/forgalmazással foglalkozó cégeknél, de olykor másutt is megjelenő probléma, hogy felgyűlnek felesleges alapanyagok, termékalkatrészek, használati tárgyak, stb.
A régi dobozok, felszerelések és egyéb dolgok azonban nem csak helyet foglalnak, és rontják az esztétikát, hanem akadályozzák is a helyiség optimális használatát, amely a profitot is érinti.
Azonban az időhiány vagy a szükséges erőforrások híján sokan nehezen vágnak bele ezeknek a területeknek a rendbetételébe.

Mit tehetünk?

Érdemes külsős vállalkozót bevonni a folyamatba, aki végigviszi a teljes folyamatot a rakodástól egészen a hulladék kezelésééig.
Ezáltal csupán a feladatok delegálásával szükséges foglalkoznunk, hogy mit és mikor szállítsanak el a szakemberek.

A BodoSitt segítségével lehetőség nyílik az irodatulajdonosoknak és cégvezetőknek, hogy hatékonyan és zökkenőmentesen szabaduljanak meg a felesleges holmiktól.

Irodai helyiségek, raktárépületek, tárolók kiürítése hulladékkezeléssel.

A BodoSitt csapata nemcsak a felesleges tárgyak elszállításában segít, hanem a megfelelő hulladékkezelésben is szakértő.
Ez azért fontos, mert a nem megfelelő helyre leadott hulladék környezetszennyező lehet, ha helytelenül kezelik azt.
Gondoskodunk arról, hogy a felesleges hulladék újrahasznosításra, újrahasználásra vagy hulladékkezelésre kerüljön.
A BodoSitt segítségével tehát az irodatulajdonosok és cégvezetők növelhetik a munkaterület hatékonyságát és funkcionalitását.